ruokinta

Ohjeet koiran ja kissan ruokintaan

Jokainen lemmikki on ravitsevan ja maistuvan ruoan arvoinen. Katso alta, mitä koiran tai kissan terveellinen ruokavalio sisältää.

Vertailussa kuivaruoka ja tuoreruoka

Tänä päivänä markkinoilla jylläävät kuivamuonat. Kuivanappuloita on tarjolla erilaisia laatuja isoille ja pienille, terveille ja sairaille, jopa eri roduille.

Kuivamuona on helppoa ja halvimmillaan todella edullista. Miksi ihmeessä kantaa eläimilleen kaupasta vettä tuoreruoan muodossa? Ja miksi valita tuoreruoka, joka pitää säilyttää jääkaapissa?


Best-In-tuoreruoka Kuivaruoka
Luonnollista: ei säilöntä-, väri- tai makuaineita

#

#

Vitamiinit ja ravintoaineet peräisin raaka-aineista

#

#

Tuoreista suomalaisista raaka-aineista valmistettu

#

#

Suurin osa proteiinista peräisin tuoreesta lihasta

#

#

Silmin erottuvia kasviksia ja lihanpaloja

#

#

Hyvin sulavaa

#

#

Korkea hygieeninen laatu, mm. ei allergisoivia varastopunkkeja.

#

#

Sisältää prosessoituja raaka-aineita

#

#

Sisältää lihajauheita

#

#

Valmistettu matalassa lämpötilassa

#

#

Suomalainen

#

#

Mistä kuivaruoan proteiini tulee?

Kuivaruokien laatu on kirjava. Korkealaatuisten ruokien ohella markkinat pursuavat heikkolaatuisia, halvoista raaka-aineista valmistettuja nappuloita.

On hyvä ymmärtää, ettei pakkauksessa ilmoitettu valkuais- eli proteiinipitoisuus kerro proteiinin laadusta. Prosessoitua proteiinia voidaan saada kasveista ja erilaisista eläinperäisistä raaka-aineista, jopa linnunhöyhenistä.

Etenkin halvoissa kuivamuonissa käytetään paljon halpoja kasviraaka-aineita, mikä lisää jätösten määrää. Väriaineiden käytöllä tuote saadaan näyttämään lihaisemmalta kuin se onkaan. Tämän huomaa myös jätösten värissä.

#

Varo tyhjiä kaloreita

Tarjoatpa kuiva-, tuore-, raakaruokaa tai monipuolisesti niitä kaikkia, niin kiinnitä erityistä huomiota laatuun. On turha kantaa kotiin tyhjiä kaloreita tai maksaa ruoasta, joka ei täytä koiran tai kissan ravitsemuksellisia tarpeita. Me Best-Inillä haluamme kertoa avoimesti tuotteidemme alkuperästä, aineksista ja laadusta.

Yhtä jäljitettävää kuin ihmisten ruoka

Lue raaka-aineistamme >

Sivun alkuun