EtusivuTuotteetPakasteetBest-In Nauta Täysateria koiralle 850g

Best-In Nauta Täysateria koiralle 850g

EtusivuTuotteetPakasteetBest-In Nauta Täysateria koiralle 850g

Best-In Nauta Täysateria koiralle 850g

Ainutlaatuinen täysateria: 88% suomalaista raakaa nautaa sekä miedosti kypsennettyjä kasviksia. Kypsennys parantaa kasvisten sulavuutta, jolloin ne ovat parhaiten koirasi ruoansulatuksen hyödynnettävissä! Sopiviksi annospaloiksi pakastettu täysravinto, joka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet.

Proteiininlähde
Nauta
Säilytys
Pakastimessa (alle -18 °C).
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Naudanliha, -sydän, -keuhko, -rasva, -maha ja -maksa 88 % (maksa 3 %), peruna, porkkana, palsternakka, puolukka, pellavansiemenrouhe, pellavansiemenöljy, vitamiini- ja kivennäisaineseos, glukosamiini.
Tuorepainosta
Kosteus 60,50 %
Muuntokelpoinen energia 8,90 MJ/kg
Proteiini 15,50 %
Rasva 15,20 %
Kuitu 1,60 %
Hehkutusjäännös 1,80 %
Kalsium 0,30 %
Fosfori 0,23 %
A-vitamiini 21240 KY/kg, D-vitamiini 456 KY/kg, E-vitamiini 57 KY/kg, C-vitamiini 44,2 mg/kg, B1-vitamiini 21,7 mg/kg, B2-vitamiini 1,1 mg/kg, B6-vitamiini 21,7 mg/kg, B12-vitamiini 39,6 μg/kg, niasiini 6,6 mg/kg, pantoteenihappo 10,3 mg/kg, foolihappo 0,37 mg/kg, sinkki 60 mg/kg, magnesium 360 mg/kg, natrium 1000 mg/kg, rauta 65 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 5,6 mg/kg, kalium 2,1 g/kg, jodi 456 μg/kg, seleeni 187 μg/kg, linolihappo 6,4 g/kg, alfalinoleenihappo 0,78 g/kg, glukosamiini 1,0 g/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 350 KY/kg, E-vitamiini 55 KY/kg, sinkki 39 mg/kg, magnesium 60 mg/kg, kupari 4 mg/kg, mangaani 1,1 mg/kg, jodi 430 μg/kg, glukosamiini 1,0 g/kg
Best-In raakapakasteet ovat vitaminoituja eli niihin on lisätty tarvittava vitamiiniseos. Sulata tuote tarjottavaksi aina erillään elintarvikkeista ja pese kädet sekä astiat tuotteen käsittelyn jälkeen. Tarjoile sulanut tuote 1-2 pv kuluessa sulatuksesta (tuotetta ei tule pakastaa uudelleen). Totuta koira asteittain uuden tyyppiseen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Tehdessäsi ruokintamuutoksia, tarkkailethan päivittäin koiran vointia ja ruokinnan sopivuutta. Huomaathan, että tuote sopii ainoastaan lemmikkieläinten ruuaksi. Säilytä tuotteet pakastimessa (yli -18 °C).
20 - 40 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat.

Best-In Nauta täysateria on suomalainen raakapakaste, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen naudanliha, -maksa ja sydän. Naudan proteiini on laadukasta koiran ruokinnassa ja maksa sisältää laajasti vitamiineja. Miedosti kypsennetystä perunasta, porkkanasta ja palsternakasta koirasi saa luonnon omia antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Mieto kypsennys helpottaa kasvisten hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Pellavansiemenöljyn välttämättömät rasvahapot (Omega-3 ja Omega-6) tukevat ihon ja turkin hyvinvointia. Pellavasiemenrouheen kuitu tukee koiran ruuansulatuskanavan toimintaa ja ylläpitää ulosteen hyvää koostumusta stressissä ja rasituksessa. Täysateria on vitamiini- ja hivenainetasapainotettu. Se sisältää glukosamiinia, joka tukee nivelten toimintaa ja ylläpitää liikkuvuutta. Yhden annospalan koko on noin 15g.

Best-In –raakapakasteet valmistetaan tuoreista ja puhtaista raaka-aineista. Tuoreet raaka-aineet valmistetaan annospaloiksi, pakataan ja pakastetaan suoraan tiiviisiin pakkauksiinsa. Valmistusmenetelmä takaa tuotteiden säilyvyyden – eikä säilöntä-, lisä- tai väriaineita tarvita. Ravitsemuksellisesti laadukas raakapakaste säilytetään aina pakastimessa. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

© 2024 Best-In Oy