EtusivuTuotteetPakasteetBest-In Sika ja Nauta jauheliha koiralle 500g

Best-In Sika ja Nauta jauheliha koiralle 500g

EtusivuTuotteetPakasteetBest-In Sika ja Nauta jauheliha koiralle 500g

Best-In Sika ja Nauta jauheliha koiralle 500g

Sika-nauta jauheliha on koiralle laadukas luottotuote! Proteiinipitoinen täysravinto sopii raakaan lihaan tottuneille koirille monipuolisen ruokavalion osaksi tai maukkaana lisänä kuivaruoan joukkoon. Sisältää 100% suomalaista raakalihaa ja elimiä siasta ja naudasta.

Proteiininlähde
Nauta Sika
Säilytys
Pakastimessa (alle -18 °C).
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen sian- ja naudanliha sekä elimet 97,5 %, panimohiiva, vitamiini-ja kivennäisaineseos, glukosamiini
Tuorepainosta
Kosteus 63,5 %
Muuntokelpoinen energia 9,2 MJ/kg
Proteiini 13,00 %
Rasva 18,00 %
Kuitu 1,00 %
Hehkutusjäännös 1,5 %
Kalsium 0,3 %
Fosfori 0,15 %
D3-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 25 KY/kg, sinkki 45 mg/kg, kupari 3 mg/kg, mangaani 3 mg/kg, jodi 425 μg/kg.
Best-In raakapakasteet ovat vitaminoituja eli niihin on lisätty tarvittava vitamiiniseos. Sulata tuote tarjottavaksi aina erillään elintarvikkeista ja pese kädet sekä astiat tuotteen käsittelyn jälkeen. Tarjoile sulanut sika-nauta jauheliha koiralle 1-2 pv kuluessa sulatuksesta (tuotetta ei tule pakastaa uudelleen). Totuta koira asteittain uuden tyyppiseen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Tehdessäsi ruokintamuutoksia, tarkkailethan päivittäin koiran vointia ja ruokinnan sopivuutta. Huomaathan, että sika-nauta jauheliha sopii ainoastaan lemmikkieläinten ruuaksi. Säilytä tuotteet pakastimessa (yli -18 °C).
20 - 40 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat.

Sika-nauta jauheliha koiralle raakapakasteena

Best-In Sika ja Nauta on suomalainen raakapakaste, joka on valmistettu 100% suomalaisesta sian- ja naudanlihasta sekä sisäelimistä. Sian ja naudan liha sisältää paljon hyvää proteiinia, välttämättömiä aminohappoja ja hyvää rasvaa.

Best-In -raakapakasteet valmistetaan aina tuoreista ja puhtaista raaka-aineista. Raaka-aineet jauhetaan sopivaksi myllyssä, jonka jälkeen raaka jauheliha pakataan ja pakastetaan suoraan tiiviisiin pakkauksiinsa. Valmistusmenetelmä takaa tuotteiden säilyvyyden – eikä säilöntä-, lisä- tai väriaineita tarvita. Ravitsemuksellisesti laadukas sika-nauta-jauhelihan raakapakaste säilytetään aina pakastimessa. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

© 2024 Best-In Oy