EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kanatattari koiran tuoreruoka 400g

Best-In Kanatattari koiran tuoreruoka 400g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kanatattari koiran tuoreruoka 400g

Best-In Kanatattari koiran tuoreruoka 400g

Best-In Kanatattari on suomalainen tuoreruoka, joka on suunniteltu koirasi hyvinvoinnin tueksi. Sisältää 100 % suomalaista broilerin lihaa ja maksaa, luontaisesti gluteenitonta tattaria sekä Suomen luonnosta poimittua puolukkaa ja nokkosta. Sopii hyvin perusaktiivisen aikuisen koiran ravinnoksi. Kanapitoisuus 70 %.

Proteiininlähde
Kana
Energiapitoisuus
Normaali ❤️ ❤️ *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen broilerinliha ja maksa 70 %, vesi, tattarijauho 8 %, pellavarouhe, puolukka, vitamiini- ja kivennäisaineet, nokkonen
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 72,80 %
Muuntokelpoinen energia 5,50 MJ/kg 1218,00 kcal/kg
Proteiini 12,40 % 44,70 %
Rasva 7,20 % 22,60 %
Kuitu 0,60 % 2,70 %
Hehkutusjäännös 1,70 % 6,00 %
Kalsium 0,34 % 1,17 %
Fosfori 0,20 % 0,83 %
A-vitamiini 11 000 KY/kg, D-vitamiini 725 KY/kg, E-vitamiini 53,5 KY/kg, C-vitamiini 33,6 mg/kg, B1-vitamiini 0,9 mg/kg, B2-vitamiini 2,6 mg/kg, B6-vitamiini 3,1 mg/kg, B12-vitamiini 18,9 μg/kg, biotiini 18900 μg/kg, niasiini 30,8 mg/kg, pantoteenihappo 8,2 mg/kg, foolihappo 0,56 mg/kg, sinkki 130 mg/kg, magnesium 400 mg/kg, natrium 600 mg/kg, rauta 45 mg/kg, kupari 10 mg/kg, mangaani 5,5 mg/kg, kalium 1,9 g/kg, jodi 538 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, sinkki 60 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 1,8 mg/kg, jodi 430 µg/kg.
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
30 - 70 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat.

Best-In Kanatattari on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100 % suomalainen broilerin liha ja sisäelimet. Broilerin amino- ja rasvahappokoostumukset ovat koiran tarpeisiin nähden erinomaisia. Tattari on luontaisesti gluteeniton kauran ja riisin sukulaiskasvi, joka sopii monille allergiaherkille koirille. Pellavassa on liukoista kuitua, musiinia, jolla on mahan ja suoliston limakalvoja suojaava vaikutus. Lisäksi pellava auttaa ylläpitämään ulosteen hyvää koostumusta stressissä ja rasituksen aikana. Luontaisten vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteeksi on valittu suomalaista puolukka ja nokkonen. Puolukka edistää maksan, sapen ja vatsan toimintaa sekä edesauttaa raudan ja muiden kivennäisaineiden imeytymistä. Nokkosella tiedetään olevan suoliston ja virtsateiden toimintakykyä ylläpitävä vaikutus. Luontaisia vitamiineja ja kivennäisaineita täydentämään, tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineita tasapainottamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Sensitive

Sopivilla ruokavalinnoilla kohti terveempää koiranelämää! Best-In Sensitive sarjan tuotteet sisältävät valikoidut raaka-aineet, jotta ne palvelisivat varsinkin ruokinnallisia erityistarpeita kuten haasteita ruuansulatuselimistön sekä ihon ja turkin hyvinvoinnissa. Täysin gluteenittomat ja vain yhtä lihaproteiinin lähdettä sisältävät tuotteet yhdistettynä hellään kypsennysmenetelmään tarjoilee hyvin sulavan ratkaisun.

Sensitive

© 2024 Best-In Oy