EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Lihahyytelö koiran tuoreruoka 1kg

Best-In Lihahyytelö koiran tuoreruoka 1kg

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Lihahyytelö koiran tuoreruoka 1kg

Best-In Lihahyytelö koiran tuoreruoka 1kg

Klassikkojen klassikko! Kevyt, mutta todella proteiinipitoinen Best-In Lihahyytelö soveltuu aikuisten koirien päivittäiseen ruokintaan. Hyvä valinta painonhallintaan, mutta toimii loistavasti myös aktiivisen koiran ravinnon valkuaispitoisuuden nostajana.

Proteiininlähde
Sika
Energiapitoisuus
Kevyt ❤️ * *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen sianliha ja elimet 68 %, vesi, hernejauho, sikaliivate, vitamiini- ja kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 78,50 %
Muuntokelpoinen energia 3,90 MJ/kg 931,00 kcal/kg
Proteiini 13,00 % 60,40 %
Rasva 3,50 % 16,20 %
Kuitu 0,60 % 2,70 %
Hehkutusjäännös 1,20 % 5,50 %
Kalsium 0,23 % 1,07 %
Fosfori 0,17 % 0,79 %
A-vitamiini 35 KY/kg, D-vitamiini 456 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, C-vitamiini 48 mg/kg, B1-vitamiini 0,6 mg/kg, B2-vitamiini 2,9 mg/kg, B6-vitamiini 0,7 mg/kg, B12-vitamiini 17 μg/kg, biotiini 1 μg/kg, niasiini 10 mg/kg, pantoteenihappo 5 mg/kg, foolihappo 0,02 mg/kg, sinkki 84 mg/kg, magnesium 240 mg/kg, natrium 1500 mg/kg, rauta 62 mg/kg, kupari 5,6 mg/kg, mangaani 3,8 mg/kg, kalium 1,6 g/kg, jodi 430 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, sinkki 60 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 1,8 mg/kg, jodi 430 μg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
40 - 80 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Lihahyytelö on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen sianliha ja sisäelimet. Sianliha on maistuva raaka-aine, joka sisältää proteiinia ja paljon hyvää rasvaa. Sisäelimet sopivat puolestaan vitamiinipitoisuutensa ja vähärasvaisuutensa vuoksi hyvin koiran ruokintaan. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Premium

Pääsääntöisesti ehtaa lihaa, eikä lainkaan viljaa – valitse koirallesi herkullinen klassikko hyytelö tai pata, kasviksilla tai ilman! Best-In Premium-tuotteet ovat lihapitoisia ja täysin viljattomia täysravintoja, jotka täyttävät koirasi päivittäiset ruokinnalliset tarpeet sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

Premium

© 2024 Best-In Oy