EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Possurisotto koiran tuoreruoka 500g

Best-In Possurisotto koiran tuoreruoka 500g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Possurisotto koiran tuoreruoka 500g

Best-In Possurisotto koiran tuoreruoka 500g

Risotto on klassikko myös koirien ruokinnassa. Erittäin laadukas Best-In Possurisotto on tuorein makuvaihtoehto klassikkorisottojen rinnalla. Gluteeniton Possurisotto on tuoreruoka, joka sisältää reilusti energiaa ja siksi se sopii perusaktiivisten ja paljon energiaa vaativien koirien ravinnoksi.

Proteiininlähde
Sika
Energiapitoisuus
Normaali ❤️ ❤️ *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen sianliha ja -elimet 53 % vesi, riisi, porkkana, kukkakaali, pinaatti, perunakuitu, vitamiini- ja kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 68,9 %
Muuntokelpoinen energia 6,5 MJ/kg 1063,0 kcal/kg
Proteiini 9,0 % 28,9 %
Rasva 9,3 % 29,9 %
Kuitu 0,7 % 1,25 %
Hehkutusjäännös 1,6 % 4,5 %
Kalsium 0,2 % 0,6 %
Fosfori 0,11 % 0,35 %
A-vitamiini 1467 KY/kg, D-vitamiini 466 KY/kg, E-vitamiini 41 KY/kg, C-vitamiini 1,5 mg/kg, B1-vitamiini 2,3 mg/kg, B2-vitamiini 48 mg/kg, B6-vitamiini 0,6 mg/kg, B12-vitamiini 3,6 μg/kg, biotiini 719 μg/kg, niasiini 0,9 mg/kg, pantoteenihappo 19,9 mg/kg, foolihappo 12,9 mg/kg, sinkki 66 mg/kg, natrium 650 mg/kg, rauta 32 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 5 mg/kg, kalium 1,5 g/kg, jodi 430 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, sinkki 60 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 1,8 mg/kg, jodi 430 µg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
25 - 65 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Possurisotto on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen sianliha ja sisäelimet. Niistä koirasi saa hyvää proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja. Riisi on erittäin hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Sillä on ruokinnassa ulostetta kiinteyttävä vaikutus ja se vähentää usein ulosteen määrää. Porkkanasta koira saa paljon liukoista kuitua, pektiiniä, joka edistää oikeassa suhteessa tarjoiltuna suoliston terveyttä ja auttaa ruuansulatushäiriöiden hoidossa. Kukkakaali (luomu) sisältää suoliston hyvinvointia tukevia kuituja sekä vitamiineja ja hivenaineita. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Sensitive

Sopivilla ruokavalinnoilla kohti terveempää koiranelämää! Best-In Sensitive sarjan tuotteet sisältävät valikoidut raaka-aineet, jotta ne palvelisivat varsinkin ruokinnallisia erityistarpeita kuten haasteita ruuansulatuselimistön sekä ihon ja turkin hyvinvoinnissa. Täysin gluteenittomat ja vain yhtä lihaproteiinin lähdettä sisältävät tuotteet yhdistettynä hellään kypsennysmenetelmään tarjoilee hyvin sulavan ratkaisun.

Sensitive

© 2024 Best-In Oy