EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kana-riisi koiran tuoreruoka 500g

Best-In Kana-riisi koiran tuoreruoka 500g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kana-riisi koiran tuoreruoka 500g

Best-In Kana-riisi koiran tuoreruoka 500g

Perinteikkäisiin tuoreruokiin kuuluva Best-In Kana-Riisi on koiralle runsasenerginen ja kuitupitoinen tuoreruoka. Se sopii hyvin perusaktiivisten tai paljon energiaa tarvitsevien koirien ravinnoksi.

Proteiininlähde
Kana Sika
Energiapitoisuus
Runsasenerginen ❤️ ❤️ ❤️
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen sian- ja kananliha sekä elimet 56 %, vesi, riisi, ohrasuurimo, kasviskuitu, vitamiini- ja kivennäisaineet, kurkumajauhe
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 70,3 %
Muuntokelpoinen energia 6,7 MJ/kg 1601,00 kcal/kg
Proteiini 7,2 % 24,2 %
Rasva 12,2 % 41,1 %
Kuitu 1,4 % 4,70 %
Hehkutusjäännös 1,00 % 3,4 %
Kalsium 0,25 % 0,85 %
Fosfori 0,17 % 0,57 %
A-vitamiini 14387 KY/kg, D-vitamiini 443 KY/kg, E-vitamiini 36 KY/kg, C-vitamiini 249 mg/kg, B1-vitamiini 6,5 mg/kg, B2-vitamiini 13 mg/kg, B6-vitamiini 6,4 mg/kg, B12-vitamiini 78 μg/kg, biotiini 160 μg/kg, niasiini 155 mg/kg, pantoteenihappo 41 mg/kg, foolihappo 0,6 mg/kg, sinkki 65 mg/kg, magnesium 240 mg/kg, natrium 2,5 mg/kg, rauta 40 mg/kg, kupari 7,75 mg/kg, mangaani 2,35 mg/kg, kalium 1,2 g/kg, jodi 323 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 338 KY/kg, E-vitamiini 30 KY/kg, sinkki 45 mg/kg, kupari 3,75 mg/kg, mangaani 1,35 mg/kg, jodi 323 µg/kg.
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
25 - 65 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Kana ja riisi koiralle maukkaana yhdistelmänä

Best-In Kana-Riisi on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen kanan- ja sianliha sekä sisäelimet. Hyvän rasvahappokoostumuksen lisäksi koirasi saa kanasta laadukasta ja hyvin sulavaa proteiinia. Sianlihassa on niinikään hyvää proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja. Riisi on erittäin hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Sillä on ruokinnassa ulostetta kiinteyttävä vaikutus ja se vähentää usein ulosteen määrää. Ohra on vähärasvainen ja tärkkelyspitoinen vilja koiran ruokinnassa. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Daily

Laadukasta ja maistuvaa tuoreruokaa 100% suomalaisista liharaaka-aineista. Best-In Daily sarjan tuotteissa on monipuolinen koostumus valittua lihaa, kasviksia ja hiilihydraatteja, jotka tukevat koirasi hyvinvointia. Monipuolinen ravintokoostumus auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja energiatasoja.

Daily

© 2024 Best-In Oy