EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Lohirisotto koiran tuoreruoka 500g

Best-In Lohirisotto koiran tuoreruoka 500g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Lohirisotto koiran tuoreruoka 500g

Best-In Lohirisotto koiran tuoreruoka 500g

Risotto on klassikko myös koirien ruokinnassa! Raikas Best-In Lohirisotto on hyvien omega-3 -rasvahappojen ansiosta oiva valinta tukemaan turkin ja nivelten hyvinvointia. Lohi-riisi koiranruoka sisältää reilusti energiaa ja sopii siksi hyvin perusaktiivisten tai enemmän energiaa tarvitsevien koirien ravinnoksi.

Proteiininlähde
Lohi
Energiapitoisuus
Runsasenerginen ❤️ ❤️ ❤️
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Lohi 47 %, vesi, riisi, herne, papu, emulgointiaineet (E464, E322), merilevä, tilli, vitamiini- ja kivennäisaineet.
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 64,5 %
Muuntokelpoinen energia 7,7 MJ/kg 1839,00 kcal/kg
Proteiini 9,3 % 26,2 %
Rasva 11,9 % 33,5 %
Kuitu 0,7 % 2,0 %
Hehkutusjäännös 1,6 % 3,1 %
Kalsium 0,35 % 1,0 %
Fosfori 0,26 % -0,3 %
A-vitamiini 1103 KY/kg, D-vitamiini 1376 KY/kg, E-vitamiini 45 KY/kg, C-vitamiini 31 mg/kg, B1-vitamiini 1,8 mg/kg, B2-vitamiini 0,7 mg/kg, B6-vitamiini 3,1 mg/kg, B12-vitamiini 12,5 μg/kg, biotiini 5,4 μg/kg, niasiini 39mg/kg, pantoteenihappo 7,1 mg/kg, foolihappo 0,06 mg/kg, sinkki 70 mg/kg, magnesium 520 mg/kg, natrium 2300 mg/kg, rauta 28 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 5 mg/kg, kalium 1,6 g/kg, jodi 430 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, sinkki 60 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 1,8 mg/kg, jodi 430 μg/kg.
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
20 - 60 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Lohi-riisi koiranruoka hellii ruoansulatuselimistöä

Best-In Lohirisotto on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on Itämeren lohi. Lohesta koirasi saa laadukasta proteiinia, D-vitamiinia, välttämättömiä rasvahappoja (EPA, DHA, linolihappo) ja luontaisia hivenaineita. Riisi on erittäin hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Sillä on ruokinnassa ulostetta kiinteyttävä vaikutus ja se vähentää usein ulosteen määrää. Porkkanasta koira saa paljon liukoista kuitua, pektiiniä, joka edistää oikeassa suhteessa tarjoiltuna suoliston terveyttä ja auttaa ruuansulatushäiriöiden hoidossa. Luontaisia vitamiineja täydentämään on tuotteeseen lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

© 2024 Best-In Oy