EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Porokiusaus koiran tuoreruoka 400g

Best-In Porokiusaus koiran tuoreruoka 400g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Porokiusaus koiran tuoreruoka 400g

Best-In Porokiusaus koiran tuoreruoka 400g

Poron ja sianliha koiralle samassa paketissa konstailemattomana kiusauksena! Gluteeniton Best-In Porokiusaus on valmistettu perinteistä reseptiä mukaillen ja se sopii aikuisten koirien päivittäiseksi ravinnoksi. Mainio valinta myös herkkävatsaisille ja allergiaherkille. Vinkki! Pilko Porokiusaus pieniksi kuutioiksi ja käytä koulutusnamina.

Proteiininlähde
Poro Sika
Energiapitoisuus
Normaali ❤️ ❤️ *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen poron- ja sianliha sekä elimet 43 %, vesi, peruna, tattarirouhe, puolukka, pellavarouhe, vitamiini- ja kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 67,3 %
Muuntokelpoinen energia 5,4 MJ/kg 1290,00 kcal/kg
Proteiini 12,5 % 38,30 %
Rasva 8,8 % 26,9 %
Kuitu 1,00 % 3,00 %
Hehkutusjäännös 0,7 % 2,1 %
Kalsium 0,13 % 0,4 %
Fosfori 0,11 % 0,35 %
A-vitamiini 36060 KY/kg, D-vitamiini 379 KY/kg, E-vitamiini 31 KY/kg, C-vitamiini 49 mg/kg, B1-vitamiini 1 mg/kg, B2-vitamiini 4,2 mg/kg, B6-vitamiini 1,4 mg/kg, B12-vitamiini 40 μg/kg, biotiini 500 μg/kg, niasiini 19 mg/kg, pantoteenihappo 8,7 mg/kg, foolihappo 1,1 mg/kg, sinkki 65 mg/kg, magnesium 240 mg/kg, natrium 0,5 mg/kg, rauta 30 mg/kg, kupari 4,75 mg/kg, mangaani 2,4 mg/kg, kalium 2,6 g/kg, jodi 753 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 338 KY/kg, E-vitamiini 30 KY/kg, sinkki 45 mg/kg, kupari 3,75 mg/kg, mangaani 1,35 mg/kg, jodi 323 µg/kg.
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
30 - 70 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Poron ja sianliha koiralle maukkaana kiusauksena

Best-In Porokiusaus on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen poron- ja sianliha sekä sisäelimet. Poronliha on vähärasvaista ja tuo mukavaa vaihtelua perinteisten suomalaisten liharaaka-aineiden valikoimaan. Sianliha sisältää koiralle tärkeää proteiinia. Sianliha sisältää myös paljon hyvää rasvaa. Peruna on usein koiralle maittava raaka-aine, joka sopii useimmille herkkävatsaisille ja allergiaherkille koirille. Puolukka puolestaan edistää koiran maksan, sapen sekä vatsan toimintaa sekä raudan ja kivennäisaineiden imeytymistä. Lisäksi se sisältää runsaasti A-, B- ja C-vitamiinia, sekä hivenaineita. Pellavassa on liukoista kuitua, musiinia, jolla on mahan ja suoliston limakalvoja suojaava vaikutus. Lisäksi pellava auttaa ylläpitämään ulosteen hyvää koostumusta stressissä ja rasituksessa. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas koiran tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä koiralle haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Daily

Laadukasta ja maistuvaa tuoreruokaa 100% suomalaisista liharaaka-aineista. Best-In Daily sarjan tuotteissa on monipuolinen koostumus valittua lihaa, kasviksia ja hiilihydraatteja, jotka tukevat koirasi hyvinvointia. Monipuolinen ravintokoostumus auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja energiatasoja.

Daily

© 2024 Best-In Oy