EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kanamureke koiran tuoreruoka 900g

Best-In Kanamureke koiran tuoreruoka 900g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kanamureke koiran tuoreruoka 900g

Best-In Kanamureke koiran tuoreruoka 900g

Mehevä mureke on arkiruokien kestosuosikki myös koirilla! Best-In Kanamureke on proteiinipitoinen, mutta vähärasvainen ja gluteeniton tuoreruoka, joka soveltuu aikuisten koirien päivittäiseen ruokintaan. Hyvä valinta myös painoa tarkkailevien koirien ravinnoksi. Reilu 900g:n pakkauskoko.

Proteiininlähde
Kana
Energiapitoisuus
Kevyt ❤️ * *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen kananliha ja elimet 53 %, vesi, porkkana, riisi, hernejauho, herne, kananmuna, papu, perunakuitu, vitamiini- ja kivennäisaineet, kurkuma
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 77,90 %
Muuntokelpoinen energia 3,49 MJ/kg 1003,00 kcal/kg
Proteiini 9,8 % 39,40 %
Rasva 2,10 % 12,40 %
Kuitu 1,00 % 4,00 %
Hehkutusjäännös 1,20 % 4,40 %
Kalsium 0,17 % 0,88 %
Fosfori 0,10 % 0,56 %
A-vitamiini 3562 KY/kg, D-vitamiini 353 KY/kg, E-vitamiini 31 KY/kg, C-vitamiini 39 mg/kg, B1-vitamiini 0,5 mg/kg, B2-vitamiini 1,8 mg/kg, B6-vitamiini 0,6 mg/kg, B12-vitamiini 10 μg/kg, biotiini 6,3 μg/kg, niasiini 11 mg/kg, pantoteenihappo 4,0 mg/kg, foolihappo 0,05 mg/kg, sinkki 69 mg/kg, magnesium 240 mg/kg, natrium 800 mg/kg, rauta 31 mg/kg, kupari 4,4 mg/kg, mangaani 2,4 mg/kg, kalium 2,0 g/kg, jodi 323 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 338 KY/kg, E-vitamiini 30 KY/kg, sinkki 45 mg/kg, kupari 3,75 mg/kg, mangaani 1,35 mg/kg, jodi 323 μg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
40 - 80 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Kanamureke on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen kanan- ja sianliha sekä sisäelimet. Hyvän rasvahappokoostumuksen lisäksi koirasi saa kanasta laadukasta ja hyvin sulavaa proteiinia. Sianlihassa on puolestaan hyvää proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja. Riisi on erittäin hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Sillä on ruokinnassa ulostetta kiinteyttävä vaikutus ja se vähentää usein ulosteen määrää. Porkkanasta koira saa liukoista kuitua, pektiiniä, joka edistää oikeassa suhteessa tarjoiltuna suoliston terveyttä ja auttaa ruuansulatushäiriöiden hoidossa. Kananmunassa on runsaasti laadukasta proteiinia, joka on hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Daily

Laadukasta ja maistuvaa tuoreruokaa 100% suomalaisista liharaaka-aineista. Best-In Daily sarjan tuotteissa on monipuolinen koostumus valittua lihaa, kasviksia ja hiilihydraatteja, jotka tukevat koirasi hyvinvointia. Monipuolinen ravintokoostumus auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja energiatasoja.

Daily

© 2024 Best-In Oy