EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kaura-Kalkkuna koiran tuoreruoka 500g

Best-In Kaura-Kalkkuna koiran tuoreruoka 500g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kaura-Kalkkuna koiran tuoreruoka 500g

Best-In Kaura-Kalkkuna koiran tuoreruoka 500g

Kauran kuidut hellivät koirasi vatsaa! Best-In Kaura-Kalkkuna -tuoreruoka on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisten, aikuisten koirien tarpeisiin, mutta maistuu varmasti myös muille! Sisältää 100% suomalaista kalkkunaa sekä luontaisesti gluteenitonta kauraa ja kasviksia.

Proteiininlähde
Kalkkuna
Energiapitoisuus
Normaali ❤️ ❤️ *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen kalkkunanliha ja -rasva 55 %, vesi, kauraydinjauho 5 %, porkkana, parsakaali, kananmuna, liivate, pellavarouhe, vitamiini- ja kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 73,00 %
Muuntokelpoinen energia 6,10 MJ/kg 1456,00 kcal/kg
Proteiini 12,20 % 45,20 %
Rasva 9,90 % 36,70 %
Kuitu 0,90 % 1,30 %
Hehkutusjäännös 1,30 % 4,80 %
Kalsium 0,26 % 0,96 %
Fosfori 0,16 % 0,59 %
A-vitamiini 1622 KY/kg, D-vitamiini 467 KY/kg, E-vitamiini 41 KY/kg, C-vitamiini 30 mg/kg, B1-vitamiini 0,4 mg/kg, B2-vitamiini 0,2 mg/kg, B6-vitamiini 0,2 mg/kg, B12-vitamiini 20 μg/kg, biotiini 60 μg/kg, niasiini 1,3 mg/kg, pantoteenihappo 0,5 mg/kg, foolihappo 0,06 mg/kg, sinkki 89 mg/kg, magnesium 0,3 mg/kg, natrium 600 mg/kg, rauta 25 mg/kg, kupari 6,7 mg/kg, mangaani 4,2 mg/kg, kalium 1,7 g/kg, jodi 430 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, sinkki 60 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 1,8 mg/kg, jodi 430 µg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
25 - 65 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Kaura-Kalkkuna on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen kalkkunanliha ja -rasva. Kalkkunassa on laadukkaan proteiinin lisäksi koiralle sopiva rasvahappokoostumus, joka tukee ihon ja turkin hyvinvointia. Kalkkunanliha sopii myös useille allergikoille. Kaura on erittäin hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Se sisältää ravintokuitua, beetaglukaania, joka edistää mahalaukun sekä suoliston toimintaa ja hyvinvointia. Kaura on luontaisesti gluteeniton ja sopii tutkimusten mukaan suurimmalle osalle vilja-allergisista koirista. Parsakaali (luomu) sisältää luontaisia vitamiineja ja hivenaineita. Kananmunassa on koiralle ihanteellinen aminohappokoostumus, linolihappoa (omega-6) sekä luontaisia vitamiineja ja hivenaineita. Pellavassa on liukoista kuitua, musiinia, jolla on mahan ja suoliston limakalvoja suojaava vaikutus. Lisäksi pellava auttaa ylläpitämään ulosteen hyvää koostumusta stressissä ja rasituksessa. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Sensitive

Sopivilla ruokavalinnoilla kohti terveempää koiranelämää! Best-In Sensitive sarjan tuotteet sisältävät valikoidut raaka-aineet, jotta ne palvelisivat varsinkin ruokinnallisia erityistarpeita kuten haasteita ruuansulatuselimistön sekä ihon ja turkin hyvinvoinnissa. Täysin gluteenittomat ja vain yhtä lihaproteiinin lähdettä sisältävät tuotteet yhdistettynä hellään kypsennysmenetelmään tarjoilee hyvin sulavan ratkaisun.

Sensitive

© 2024 Best-In Oy