EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Lohimureke koiran tuoreruoka 900g

Best-In Lohimureke koiran tuoreruoka 900g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Lohimureke koiran tuoreruoka 900g

Best-In Lohimureke koiran tuoreruoka 900g

Mehevä mureke on arkiruokien kestosuosikki myös koirilla! Best-In Lohimureke on hyvien omega-3 rasvahappojen ansiosta oiva valinta tukemaan turkin ja nivelten hyvinvointia. Se sisältää reilusti energiaa ja siksi se sopii hyvin perusaktiivisten tai enemmän energiaa tarvitsevien koirien ravinnoksi. Reilu 900g:n pakkauskoko.

Proteiininlähde
Lohi
Energiapitoisuus
Runsasenerginen ❤️ ❤️ ❤️
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Lohi 44 %, vesi, riisi, ohrajauho, porkkana, emulgointiaineet (E464, E322), kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 64,50 %
Muuntokelpoinen energia 6,90 MJ/kg 1648,00 kcal/kg
Proteiini 8,30 % 23,40 %
Rasva 8,60 % 24,20 %
Kuitu 0,50 % 1,40 %
Hehkutusjäännös 2,40 % 6,70 %
Kalsium 0,59 % 1,70 %
Fosfori 0,42 % 1,20 %
A-vitamiini 1701 KY/kg, D-vitamiini 912 KY/kg, E-vitamiini 8 KY/kg, C-vitamiini 17 mg/kg, B1-vitamiini 1,9 mg/kg, B2-vitamiini 0,79 mg/kg, B6-vitamiini 2,9 mg/kg, B12-vitamiini 12 μg/kg, biotiini 4,3 μg/kg, niasiini 40 mg/kg, pantoteenihappo 6,9 mg/kg, foolihappo 0,07 mg/kg, sinkki 40 mg/kg, magnesium 0,21 mg/kg, natrium 1400 mg/kg, rauta 5,3 mg/kg, kupari 0,28 mg/kg, mangaani 4,7 mg/kg, kalium 2 g/kg, jodi 194 μg/kg, linolihappoa (omega-6) 3480 mg/kg, alfalinoleenihappoa (omega-3) 550 mg/kg. Josta lisättyjä sinkki 32 mg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
20 - 60 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Lohimureke on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on Itämeren lohi. Lohesta koirasi saa laadukasta proteiinia, D-vitamiinia, välttämättömiä rasvahappoja (EPA, DHA, linolihappo) ja luontaisia hivenaineita. Riisi on erittäin hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Sillä on ruokinnassa ulostetta kiinteyttävä vaikutus ja se vähentää usein ulosteen määrää. Ohra on vähärasvainen ja tärkkelyspitoinen vilja koiran ruokinnassa. Porkkanasta koira saa paljon liukoista kuitua, pektiiniä, joka edistää oikeassa suhteessa tarjoiltuna suoliston terveyttä ja auttaa ruuansulatushäiriöiden hoidossa. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Daily

Laadukasta ja maistuvaa tuoreruokaa 100% suomalaisista liharaaka-aineista. Best-In Daily sarjan tuotteissa on monipuolinen koostumus valittua lihaa, kasviksia ja hiilihydraatteja, jotka tukevat koirasi hyvinvointia. Monipuolinen ravintokoostumus auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja energiatasoja.

Daily

© 2024 Best-In Oy