EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Häränluu koiran makupala 280g

Best-In Häränluu koiran makupala 280g

EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Häränluu koiran makupala 280g

Best-In Häränluu koiran makupala 280g

Laadukas Best-In Häränluu on jykevää naudan olkaluuta, jonka sisällä on herkullista luuydintä. Häränluu tarjoaa ajanvietettä pitkäksi aikaa riippumatta koiran koosta. Luiden syöminen on koiralle mielekästä puuhaa ja pureskelusta on hyötyä hampaille, suun terveydelle sekä raikkaalle hengitykselle.

Proteiininlähde
Nauta
Säilytys
Huoneenlämmössä.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Paahdettu suomalainen naudanluu, savuaromi
Kuiva-aineesta
Proteiini 26,4 %
Rasva 4,3 %
Luonnolliset makupalat ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan palkkiona, namina, hammasterveyden ylläpidossa, ajanvietteenä tai ihan vaan herkuttelussa. Valvothan aina koiraasi sen syödessä makupalaa, sillä luonnollisista makupaloista saattaa irrota paloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että koiralla on tarjolla aina raikasta juomavettä. Tarjoa koiralle laadukasta täysravintoa pääravinnoksi. Säilytä makupalat huoneenlämmössä. Hyödynnä tuotteen uudelleen suljettava pussi ja sulje vajaa pussi säilytyksen ajaksi.

Aktivointivinkki: Täyttä tavaraa

Tässäpä aktivointitapa, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Tarjoa ensin koirallesi jykevä Häränluu, jonka sisällä on herkullista luuydintä. Kun koirasi on kalunnut luun ns. loppuun tyhjäksi, täytä se millä tahansa Best-In-tuoreruoalla. Laita jääkaappiin ja tarjoa uudestaan vaikkapa päivälliseksi.

© 2024 Best-In Oy