EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Härkäherkku koiran makupala 350g

Best-In Härkäherkku koiran makupala 350g

EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Härkäherkku koiran makupala 350g

Best-In Härkäherkku koiran makupala 350g

Luonnollinen valinta hammashygienian hoitoon! Best-In Härkäherkku on kevyttä, rapeaa ja sitkeää purtavaa samanaikaisesti. Se sopii erityisesti pienemmille koirille hammashygienian ylläpitoon sekä keskikokoisille ja isoille koirille välipalaksi ja kevyeksi puuhasteluksi. Isosta pussista riittää iloa pitkäksi ajaksi.

Proteiininlähde
Nauta
Säilytys
Huoneenlämmössä.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Paahdettu suomalainen naudan henkitorvi
Kuiva-aineesta
Proteiini 65,0 %
Rasva 6,4 %
Luonnolliset makupalat ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan palkkiona, namina, hammasterveyden ylläpidossa, ajanvietteenä tai ihan vaan herkuttelussa. Valvothan aina koiraasi sen syödessä makupalaa, sillä luonnollisista makupaloista saattaa irrota paloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että koiralla on tarjolla aina raikasta juomavettä. Tarjoa koiralle laadukasta täysravintoa pääravinnoksi. Säilytä makupalat huoneenlämmössä. Hyödynnä tuotteen uudelleen suljettava pussi ja sulje vajaa pussi säilytyksen ajaksi.

Aktivointivinkki: Maksimoitu herkkuhetki

Haluatko maksimoida herkkuhetken? Sipaise pieni määrä esimeriksi  tuoreruokaa tai maustamatonta tuorejuustoa mauksi Härkäherkun sisäpuolelle ja tarjoa koirallesi.

© 2024 Best-In Oy