EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Härkäpuikko koiran makupala 105g

Best-In Härkäpuikko koiran makupala 105g

EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Härkäpuikko koiran makupala 105g

Best-In Härkäpuikko koiran makupala 105g

Luonnollinen valinta hammashygienian hoitoon! Best-In Härkäpuikko on sitkeää ja kevyttä purtavaa, joka antaa sopivaa vastusta leuoille ja hyvää tekemistä koirien hampaille puhdistaen samalla mekaanisesti hampaiden pintoja. Härkäpuikko sopii keveytensä ansiosta mainiosti linjojaan vartioiville lemmikeille.

Proteiininlähde
Nauta
Säilytys
Huoneenlämmössä.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Paahdettu suomalainen naudansiitin
Kuiva-aineesta
Proteiini 82,4 %
Rasva 3,9 %
Luonnolliset makupalat ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan palkkiona, namina, hammasterveyden ylläpidossa, ajanvietteenä tai ihan vaan herkuttelussa. Valvothan aina koiraasi sen syödessä makupalaa, sillä luonnollisista makupaloista saattaa irrota paloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että koiralla on tarjolla aina raikasta juomavettä. Tarjoa koiralle laadukasta täysravintoa pääravinnoksi. Säilytä makupalat huoneenlämmössä. Hyödynnä tuotteen uudelleen suljettava pussi ja sulje vajaa pussi säilytyksen ajaksi.

Aktivointivinkki: Jäätelöä kuumiin kesäpäiviin

Tee koirallesi oma tikkujäätelö! Laita sopivaan muottiin Best-In tuoreruokaa ja painaise Härkäpuikko keskelle ja ei muuta kuin koko komeus pakastimeen. Muutama tunti pakkasessa ja jätski on valmis tarjoiltavaksi. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

© 2024 Best-In Oy