EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Kanaherkku koiran makupala 280g

Best-In Kanaherkku koiran makupala 280g

EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Kanaherkku koiran makupala 280g

Best-In Kanaherkku koiran makupala 280g

Verraton Best-In Kanaherkku on suomalaisten koirien herkku! Melko pehmeä makupala on oivallinen pienille koirille herkutteluun. Isommille koirille sen voi pilkkoa helposti sormin pienemmiksi palkkioksi tai tarjoilla kokonaisena välipalana. Sopii mainiosti myös kissoille. Säästöpussista riittää pitkäksi aikaa iloa.

Proteiininlähde
Kana
Säilytys
Huoneenlämmössä.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Paahdettu suomalainen kanankaula
Kuiva-aineesta
Proteiini 52,8 %
Rasva 26,6 %
Luonnolliset makupalat ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan palkkiona, namina, hammasterveyden ylläpidossa, ajanvietteenä tai ihan vaan herkuttelussa. Valvothan aina koiraasi sen syödessä makupalaa, sillä luonnollisista makupaloista saattaa irrota paloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että koiralla on tarjolla aina raikasta juomavettä. Tarjoa koiralle laadukasta täysravintoa pääravinnoksi. Säilytä makupalat huoneenlämmössä. Hyödynnä tuotteen uudelleen suljettava pussi ja sulje vajaa pussi säilytyksen ajaksi.

Aktivointivinkki: Kummassa kädessä?

Murra Kanaherkusta koirallesi sopivan kokoinen suupala. Piilota se toiseen nyrkkiisi ja anna koiran arvata, kummassa kädessä herkku on. Sen paikantaminen ei koiran hajuaistilla ole tehtävä tai mikään, mutta kun valitset käytöksen, jonka perusteella koira namin saa, on teillä pian valmis temppu esitettäväksi! Voit esimerkiksi odottaa rauhassa, että koira haroo nyrkkiä tassulla tai tökkää sitä kuonolla ja vapauttaa makupalan vasta sitten, kera isojen kiitosten!

© 2024 Best-In Oy