EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Kanansydän koiran makupala 130g

Best-In Kanansydän koiran makupala 130g

EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Kanansydän koiran makupala 130g

Best-In Kanansydän koiran makupala 130g

Tämä herkku saattaa viedä kielen menneessään! Best-In Kanansydän on laadukas ja lihaisa makupala, joka toimii koulutusmakupalana isommille koirille. Pienemmille koirille ja kissoille Kanansydän on oiva kiitospala ja tarjoaa enemmän purtavaa - samalla hampaita puhdistaen.

Proteiininlähde
Kana
Säilytys
Huoneenlämmössä.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Paahdettu suomalainen broilerinsydän
Kuiva-aineesta
Proteiini 62,5 %
Rasva 26,0 %
Luonnolliset makupalat ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan palkkiona, namina, hammasterveyden ylläpidossa, ajanvietteenä tai ihan vaan herkuttelussa. Valvothan aina koiraasi sen syödessä makupalaa, sillä luonnollisista makupaloista saattaa irrota paloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että koiralla on tarjolla aina raikasta juomavettä. Tarjoa koiralle laadukasta täysravintoa pääravinnoksi. Säilytä makupalat huoneenlämmössä. Hyödynnä tuotteen uudelleen suljettava pussi ja sulje vajaa pussi säilytyksen ajaksi.

Aktivointivinkki: Vanha muffinipelti hyötykäyttöön

Löytyykö kotoa vanha muffinssipelti? Ja muutama tennispallo? Ota muutama Best-In Kanansydän ja sijoita niitä yksitellen muffinssipellin lokeroihin, sinne tänne. Laita näiden lokeroiden päälle pallo ja tämän jälkeen peli on valmis pelattavaksi. Koira saa käyttää kuonoansa löytääkseen herkut ja hoksottimiaan saadakseen ne esiin. Koirat rakastavat, kun saavat mieluisaa puuhaa!

© 2024 Best-In Oy