EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Suomalainen Kananfile koiran makupala 90g

Best-In Suomalainen Kananfile koiran makupala 90g

EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Suomalainen Kananfile koiran makupala 90g

Best-In Suomalainen Kananfile koiran makupala 90g

Voiko gurmeempaa olla? Best-In Suomalainen Kananfilee on aitoa kanan fileetä, joka on paahdettu rapeaksi uunissa. Ei mitään muuta, ainoastaan aitoa ja ehtaa filettä! Pienennä makupalaksi tai tarjoa sellaisenaan. Lihaisana ja kevyenä herkkuna se soveltuu myös linjojaan tarkkaileville ja herkkävatsaisille lemmikille tai proteiinilisäksi ravitsemukseen.

Proteiininlähde
Kana
Säilytys
Huoneenlämmössä.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Paahdettu suomalainen broilerinfile
Kuiva-aineesta
Proteiini 77,5 %
Rasva 10,5 %
Luonnolliset makupalat ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan palkkiona, namina, hammasterveyden ylläpidossa, ajanvietteenä tai ihan vaan herkuttelussa. Valvothan aina koiraasi sen syödessä makupalaa, sillä luonnollisista makupaloista saattaa irrota paloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että koiralla on tarjolla aina raikasta juomavettä. Tarjoa koiralle laadukasta täysravintoa pääravinnoksi. Säilytä makupalat huoneenlämmössä. Hyödynnä tuotteen uudelleen suljettava pussi ja sulje vajaa pussi säilytyksen ajaksi.

Aktivointivinkki: Makupala piilossa

Haluatko tuplata herkkuhetken ilon? Kokeile seuraavaa vinkkiä: Piilota herkku tyhjän koiran ruokakupin tai vaikkapa maton alle ja anna tessullesi lupa etsiä. Näin pääsevät älynystyrät ja nenä käyttöön. Kun aarre vihdoin löytyy, voi herkkuhetki alkaa!

Kun koirasi hoksaa idean ja helpot piilot alkavat käydä liian helpoiksi, voi tehtävää vaikeuttaa piilottamalla herkun esim. vanhan kylpypyyhkeen sisään tai poimuihin.

© 2024 Best-In Oy