EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Ydinluu koiran makupala 260g

Best-In Ydinluu koiran makupala 260g

EtusivuTuotteetMakupalatBest-In Ydinluu koiran makupala 260g

Best-In Ydinluu koiran makupala 260g

Korkealaatuinen ja taatusti suomalainen Best-In Ydinluu on luiden klassikko. Perinteinen putkiluu on ronskia luuta, jonka sisällä on herkullista luuydintä. Ydinluu tarjoaa ajanvietettä pitkäksi aikaa riippumatta koiran koosta. Luiden syöminen on koiralle mielekästä puuhaa ja siitä on hyötyä hampaille, suun terveydelle sekä raikkaalle hengitykselle.

Proteiininlähde
Nauta
Säilytys
Huoneenlämmössä.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Paahdettu suomalainen naudan putkiluu, luontainen savuaromiuute
Kuiva-aineesta
Proteiini 26,4 %
Rasva 4,3 %
Luonnolliset makupalat ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan palkkiona, namina, hammasterveyden ylläpidossa, ajanvietteenä tai ihan vaan herkuttelussa. Valvothan aina koiraasi sen syödessä makupalaa, sillä luonnollisista makupaloista saattaa irrota paloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että koiralla on tarjolla aina raikasta juomavettä. Tarjoa koiralle laadukasta täysravintoa pääravinnoksi. Säilytä makupalat huoneenlämmössä. Hyödynnä tuotteen uudelleen suljettava pussi ja sulje vajaa pussi säilytyksen ajaksi.

Aktivointivinkki: Täyttä tavaraa

Tässäpä aktivointitapa, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Tarjoa ensin koirallesi jykevä Häränluu, jonka sisällä on herkullista luuydintä. Kun koirasi on kalunnut luun ns. loppuun tyhjäksi, täytä se millä tahansa Best-In-tuoreruoalla. Laita jääkaappiin ja tarjoa uudestaan vaikkapa päivälliseksi.

© 2024 Best-In Oy