EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Härkärisotto koiran tuoreruoka 500g

Best-In Härkärisotto koiran tuoreruoka 500g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Härkärisotto koiran tuoreruoka 500g

Best-In Härkärisotto koiran tuoreruoka 500g

Risotto on klassikko myös koirien ruokinnassa! Korkealaatuinen Best-In Härkärisotto on maistunut suomalaisille koirille yli vuosikymmenen. Proteiinipitoinen, mutta vähärasvainen ja gluteeniton tuoreruoka soveltuu aikuisille koirille. Mainio valinta myös herkkävatsaiselle.

Proteiininlähde
Nauta
Energiapitoisuus
Normaali ❤️ ❤️ *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen naudanliha ja -elimet 53 %, vesi, riisi, porkkana, herne, kuivattu persilja, vitamiini- ja kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 71,3 %
Muuntokelpoinen energia 5,4 MJ/kg 1361,00 kcal/kg
Proteiini 11,5 % 33,00 %
Rasva 5,6 % 16,50 %
Kuitu 0,7 % 0,95 %
Hehkutusjäännös 1,1 % 2,90 %
Kalsium 0,18 % 0,70 %
Fosfori 0,12 % 0,40 %
A-vitamiini 2069 KY/kg, D-vitamiini 463 KY/kg, E-vitamiini 41 KY/kg, C-vitamiini 12 mg/kg, B1-vitamiini 0,5 mg/kg, B2-vitamiini 2,3 mg/kg, B6-vitamiini 0,7 mg/kg, B12-vitamiini 20 μg/kg, biotiini 2152 μg/kg, niasiini 15,6 mg/kg, pantoteenihappo 4,9 mg/kg, foolihappo 0,04 mg/kg, sinkki 70 mg/kg, magnesium 520 mg/kg, natrium 1400 mg/kg, rauta 36 mg/kg, kupari 6 mg/kg, mangaani 4mg/kg, kalium 1,6 g/kg, jodi 430 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, sinkki 60 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 1,8 mg/kg, jodi 430 μg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
30 - 70 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Härkärisotto on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen naudanliha ja -elimet. Naudasta koirasi saa laadukasta proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja. Riisi on erittäin hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Sillä on ruokinnassa ulostetta kiinteyttävä vaikutus ja se vähentää usein ulosteen määrää. Porkkana sisältää paljon liukoista kuitua, pektiiniä, joka edistää oikeassa suhteessa tarjoiltuna suoliston terveyttä ja auttaa ruuansulatushäiriöiden hoidossa. Herne sisältää luontaisten vitamiinien ja hivenaineita lisäksi proteiinia. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Sensitive

Sopivilla ruokavalinnoilla kohti terveempää koiranelämää! Best-In Sensitive sarjan tuotteet sisältävät valikoidut raaka-aineet, jotta ne palvelisivat varsinkin ruokinnallisia erityistarpeita kuten haasteita ruuansulatuselimistön sekä ihon ja turkin hyvinvoinnissa. Täysin gluteenittomat ja vain yhtä lihaproteiinin lähdettä sisältävät tuotteet yhdistettynä hellään kypsennysmenetelmään tarjoilee hyvin sulavan ratkaisun.

Sensitive

© 2024 Best-In Oy