EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Herkku Härkä koiran tuoreruoka 400g

Best-In Herkku Härkä koiran tuoreruoka 400g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Herkku Härkä koiran tuoreruoka 400g

Best-In Herkku Härkä koiran tuoreruoka 400g

Super premium tuoreruoka: korkealaatuinen Best-In Herkku Härkä sisältää huikeat 80% suomalaista nautaa! Lisänä ravinteikasta pinaattia ja merilevää. Herkku Härkä sisältää reilusti energiaa ja sopii siksi hyvin aktiivisten ja paljon energiaa vaativien koirien ravinnoksi.

Proteiininlähde
Nauta
Energiapitoisuus
Runsasenerginen ❤️ ❤️ ❤️
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen naudanliha sekä elimet 80 %, vesi, pinaatti, liivate, vitamiini- ja kivennäisaineet, merilevä
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 70,50 %
Muuntokelpoinen energia 7,10 MJ/kg 1695,00 kcal/kg
Proteiini 14,20 % 48,10 %
Rasva 12,40 % 42,00 %
Kuitu 0,80 % 0,90 %
Hehkutusjäännös 1,40 % 4,70 %
Kalsium 0,24 % 0,81 %
Fosfori 0,12 % 0,41 %
A-vitamiini 505 KY/kg, D-vitamiini 469 KY/kg, E-vitamiini 42 KY/kg, C-vitamiini 26 mg/kg, B1-vitamiini 0,5 mg/kg, B2-vitamiini 3,4 mg/kg, B6-vitamiini 1 mg/kg, B12-vitamiini 29 μg/kg, biotiini 3700 μg/kg, niasiini 21 mg/kg, pantoteenihappo 6 mg/kg, foolihappo 0,01 mg/kg, sinkki 73 mg/kg, magnesium 0,1 mg/kg, natrium 1200 mg/kg, rauta 80 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 2,5 mg/kg, kalium 1,4 g/kg, jodi 430 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 450 KY/kg, E-vitamiini 40 KY/kg, sinkki 60 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 1,8 mg/kg, jodi 430 µg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
20 - 60 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Herkku Härkä on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen naudanliha ja sisäelimet. Niistä koirasi saa hyvää proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja. Maksa on vitamiinipommi, joka sisältää runsaasti A-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, rautaa ja kuparia. Pinaatti sisältää mm. K- ja E-vitamiinia sekä magnesiumia. Merilevä on mm. luontainen jodin lähde, mikä tukee kilpirauhasen toimintaa ja edistää turkin ja suoliston hyvinvointia. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Premium

Pääsääntöisesti ehtaa lihaa, eikä lainkaan viljaa – valitse koirallesi herkullinen klassikko hyytelö tai pata, kasviksilla tai ilman! Best-In Premium-tuotteet ovat lihapitoisia ja täysin viljattomia täysravintoja, jotka täyttävät koirasi päivittäiset ruokinnalliset tarpeet sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

Premium

© 2024 Best-In Oy