EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kanapata koiran tuoreruoka 340g

Best-In Kanapata koiran tuoreruoka 340g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Kanapata koiran tuoreruoka 340g

Best-In Kanapata koiran tuoreruoka 340g

Kätevään rasiaan pakattu tuoreruoka! Avaa, annostele ja sulje helposti jääkaappiin odottamaan seuraavaa ruokintakertaa. Proteiinipitoinen, vähärasvainen ja gluteeniton Best-In Kanapata soveltuu aikuisten koirien päivittäiseen ruokintaan. Hyvä valinta myös painoa tarkkailevien koirien ravinnoksi.

Proteiininlähde
Kana
Energiapitoisuus
Kevyt ❤️ * *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen kananliha ja elimet 62 %, vesi, porkkana, herne, papu, liivate, vitamiini- ja kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 84,50 %
Muuntokelpoinen energia 2,80 MJ/kg 669,00 kcal/kg
Proteiini 8,10 % 52,30 %
Rasva 3,60 % 23,30 %
Kuitu 1,00 % 6,50 %
Hehkutusjäännös 0,80 % 5,20 %
Kalsium 0,18 % 1,16 %
Fosfori 0,10 % 0,65 %
A-vitamiini 1904 KY/kg, D-vitamiini 344 KY/kg, E-vitamiini 31 KY/kg, C-vitamiini 10 mg/kg, B1-vitamiini 0,32 mg/kg, B2-vitamiini 1,1 mg/kg, B6-vitamiini 0,8 mg/kg, B12-vitamiini 57 μg/kg, biotiini 5,3 μg/kg, niasiini 21 mg/kg, pantoteenihappo 3,5 mg/kg, foolihappo 0,06 mg/kg, sinkki 65 mg/kg, magnesium 240 mg/kg, natrium 0,4 mg/kg, rauta 16 mg/kg, kupari 4,55 mg/kg, mangaani 2,35 mg/kg, kalium 0,9g/kg, jodi 323 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 338 KY/kg, E-vitamiini 30 KY/kg, sinkki 45 mg/kg, kupari 3,75 mg/kg, mangaani 1,35 mg/kg, jodi 323 μg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
40 - 80 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat.

Best-In Kanapata on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen kananliha. Hyvän rasvahappokoostumuksen lisäksi koirasi saa kanasta laadukasta proteiinia, joka on hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Porkkanasta koira saa paljon liukoista kuitua, pektiiniä, joka edistää oikeassa suhteessa tarjoiltuna suoliston terveyttä ja auttaa ruuansulatushäiriöiden hoidossa. Herneet ja pavut sisältävät reilusti proteiinia ja luontaisia vitamiineja sekä hivenaineita. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Premium

Pääsääntöisesti ehtaa lihaa, eikä lainkaan viljaa – valitse koirallesi herkullinen klassikko hyytelö tai pata, kasviksilla tai ilman! Best-In Premium-tuotteet ovat lihapitoisia ja täysin viljattomia täysravintoja, jotka täyttävät koirasi päivittäiset ruokinnalliset tarpeet sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

Premium

© 2024 Best-In Oy