EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Mirrin Murkina kissan tuoreruoka 500g

Best-In Mirrin Murkina kissan tuoreruoka 500g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Mirrin Murkina kissan tuoreruoka 500g

Best-In Mirrin Murkina kissan tuoreruoka 500g

Korkealaatuista, suomalaista kissanruokaa jo vuosikymmenten ajan! Best-In Mirrin Murkina on uniikki kissojen tuoreruoka, joka on hyvien omega-3 -rasvahappojen ansiosta oiva valinta tukemaan turkin ja nivelten hyvinvointia. Sopii kaiken rotuisten kissojen jokapäiväiseen ruokintaan.

Proteiininlähde
Sika
Energiapitoisuus
Normaali ❤️ ❤️ *
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen sianliha ja elimet, vesi, soijarouhe, grahamjauho, silakka, kalkki
Tuorepainosta
Kosteus 71,00 %
Muuntokelpoinen energia 5,00 MJ/kg
Proteiini 11,00 %
Rasva 6,50 %
Kuitu 2,00 %
Hehkutusjäännös 2,50 %
Kalsium 0,40 %
Fosfori 0,30 %
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki kissasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile kissallesi! Totuta kissa aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä kissoilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi.

Best-In Mirrin Murkina on suomalainen kissanruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen sianliha ja sisäelimet. Niistä kissasi saa hyvää proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja. Silakka on erinomainen proteiinin ja D-vitamiinin ja Omega-3 rasvahappojen lähde. Vehnä on valkuaispitoinen vilja, joka sisältää runsaasti magnesiumia ja B-vitamiineja.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä kissan ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

© 2024 Best-In Oy