EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Mustin Maksalaatikko koiran tuoreruoka 500g

Best-In Mustin Maksalaatikko koiran tuoreruoka 500g

EtusivuTuotteetTuoreruokaBest-In Mustin Maksalaatikko koiran tuoreruoka 500g

Best-In Mustin Maksalaatikko koiran tuoreruoka 500g

Koirien oma maksalaatikko! Perinneruokien klassikosta on kehitetty korkealaatuinen tuoreruoka koirien tarpeet huomioiden. Best-In Mustin Maksalaatikko ei sisällä sokeria, rusinoita, suolaa tai sipulia ja se sopii hyvin perusaktiivisen aikuisen koiran ruokintaan.

Proteiininlähde
Nauta
Energiapitoisuus
Normaali ❤️ ❤️ *
Sarja
Säilytys
Jääkaapissa (alle +6 °C). Tuote sopii pakastettavaksi.
Merkinnät
Katso jälleenmyyjät
Suomalainen naudanliha ja -elimet 55 % (josta maksaa 4%), vesi, riisi, kananmuna, perunakuitu, vitamiini-ja kivennäisaineet
Tuorepainosta Kuiva-aineesta
Kosteus 70,20 %
Muuntokelpoinen energia 5,60 MJ/kg 1075,00 kcal/kg
Proteiini 11,50 % 37,60 %
Rasva 6,20 % 20,50 %
Kuitu 0,80 % 2,70 %
Hehkutusjäännös 1,60 % 5,30 %
Kalsium 0,28 % 0,91 %
Fosfori 0,13 % 0,40 %
A-vitamiini 19330 KY/kg, D-vitamiini 502 KY/kg, E-vitamiini 36 KY/kg, C-vitamiini 32 mg/kg, B1-vitamiini 2 mg/kg, B2-vitamiini 18 mg/kg, B6-vitamiini 6 mg/kg, B12-vitamiini 20 μg/kg, biotiini 39 μg/kg, niasiini 79 mg/kg, pantoteenihappo 27 mg/kg, foolihappo 0,2 mg/kg, sinkki 120 mg/kg, magnesium 200 mg/kg, natrium 800 mg/kg, rauta 43 mg/kg, kupari 10 mg/kg, mangaani 5,1 mg/kg, kalium 1,3 g/kg, jodi 323 μg/kg. Josta lisättyjä D-vitamiini 338 KY/kg, E-vitamiini 30 KY/kg, sinkki 45 mg/kg, kupari 3,75 mg/kg, mangaani 1,35 mg/kg, jodi 323 μg/kg
Best-In tuoreruoat ovat täysravintoja eli ne sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravinteet. Lisäksi ne ovat kypsennettyjä ja valmiita käytettäväksi sellaisenaan: annostele sopiva määrä tuoreruokaa kuppiin ja tarjoile koirallesi! Totuta koira aina asteittain uuteen ravintoon. Herkillä koirilla ruuansulatuselimistö voi reagoida nopeaan ravintotyypin tai tarjottavien raaka-aineiden vaihdoksiin. Säilytäthän tuoreruokaa aina jääkaapissa (alle +6 asteessa) ja käytät avatun tuotteen aina 1-3 päivän kuluessa avaamisesta. Tuoreruoka sopii myös pakastettavaksi. Vinkki! Kokeile tuoreruokaa esim. Kongin tai nuolumaton täytteenä!
30 - 70 g/koiran elopainokilo/vrk. Huomioi annostelussa koiran aktiivisuus, liikunta, lihavuuskunto, muu ravinto sekä makupalat

Best-In Mustin Maksalaatikko on suomalainen koiranruoka, jonka pääraaka-aineena on 100% suomalainen naudanliha ja sisäelimet (maksa 4%). Niistä koirasi saa hyvää proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja. Maksa on oikea vitamiinipommi, joka sisältää mm. A-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, rautaa ja kuparia. Riisi on erittäin hyvin sulavaa, sillä on ruokinnassa ulostetta kiinteyttävä vaikutus ja se vähentää usein ulosteen määrää. Kananmunassa on runsaasti laadukasta proteiinia sekä vitamiineja ja hivenaineita ja se on hyvin koiran ruoansulatuselimistön hyödynnettävissä. Luontaisia vitamiineja täydentämään tuotteeseen on lisätty vitamiini- ja kivennäisaineet tasapainoittamaan ravintosisältöä.

Tuoreruoka kypsennetään hellästi hauduttamalla – valmistusmenetelmä parantaa raaka-aineen hyödyntämistä koiran ruoansulatuselimistössä. Ravitsemuksellisesti laadukas tuoreruoka säilytetään jääkaapissa. Tämän vuoksi tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä haitallisia lisäaineita. Käytämme ainoastaan puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita ja toimimme Ruokaviraston valvonnan alla. Tuotteiden ja toiminnan laadun takeena meillä on laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Daily

Laadukasta ja maistuvaa tuoreruokaa 100% suomalaisista liharaaka-aineista. Best-In Daily sarjan tuotteissa on monipuolinen koostumus valittua lihaa, kasviksia ja hiilihydraatteja, jotka tukevat koirasi hyvinvointia. Monipuolinen ravintokoostumus auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja energiatasoja.

Daily

© 2024 Best-In Oy