EtusivuAjankohtaistaBest-In Herkku -testiryhmä: ”Maistuva ruoka – ja vieläpä suomalainen!”
01.05.2020

Best-In Herkku -testiryhmä: ”Maistuva ruoka – ja vieläpä suomalainen!”

Huikeat 80 % suomalaista lihaa, lisänä ravinteikkaita kasviksia ja merilevää – uusi Best-In Herkku-tuoreruokasarja hurmasi testiryhmäläiset. Lue koko juttu ja tiedät, miksi!

”Koirani söi melkein sormenikin mennessään, kun annoin Best-In Herkku Härkää suoraan kädestä”, naurahti yksi toukokuussa 2020 toteutetun Best-In Herkku -testiryhmän* vastaajista. ”Koira söi niin nopeasti, että kuppi oli hetkessä tyhjä”, iloitsi toinen.

Uusi Best-In Herkku -tuoreruokasarja osoittautui Best-In Herkku -testiryhmäläisten kesken todelliseksi hitiksi. Vastaajista muhkeat 90 % aikoo ostaa Best-In Herkku -tuoreruokaa myös jatkossa. Loputkin vastanneista (10 %) pitivät ostamista mahdollisena.

Testiryhmään osallistuneista koirista 55 % oli uroksia ja 45 % narttuja. Mukana oli erikokoisia ja -rotuisia koiria, myös ikähaarukka oli laaja.

Kolme lihaisaa tuoreruokauutuutta: kana, porsas ja härkä

Uusi Best-In Herkku -sarja sisältää kolme tuotetta: Best-In Herkku Kana, Best-In Herkku Porsas ja Best-In Herkku Härkä. Ne sisältävät 80 % lihaa. Kuten kaikissa Best-Inin tuotteissa, on Herkku-sarjan tuotteissa käytetty liha 100 % suomalaista.

Testiryhmästä sateli kiitosta jokaiselle makuvaihtoehdolle. Suosikiksi nousi kuitenkin Best-In Herkku Härkä, jonka 47 % kertoi maistuvan koiralleen parhaiten. Best-In Herkku Kana ja Best-In Herkku Porsas jakoivat kakkossijan 27 %:lla äänistä.

Muun muassa näin testiryhmä kommentoi sarjan makuvaihtoehtoja:

”Koiran ruokahalu oli huipussaan”

Uuden Best-In Herkku -sarjan tuotteet maistuivat koirille joko erinomaisesti (90 %) tai hyvin (10 %).

”Koiran ruokahalu oli huipussaan, kun ruokakupissa oli kuivaruoan lisäksi tuoreruokaa. Kaikki sarjan tuotteet maistuivat, mutta ehdottomaksi suosikiksi nousi Best-In Herkku Härkä”, totesi yksi vastaajista. ”Best-In Herkku Porsas oli erityisen herkullista”, mainitsi toinen.

Pakkauskoko 400 g sopi monille

Best-In Herkku -tuoreruokaa myydään 400 gramman pakkauksessa. Viitteellinen annosteluohje on 20–60 grammaa/koiran elopainokilo. Annostelussa tulee huomioida muun muassa se, kuinka aktiivinen koira on, millainen lihaskunto sillä on sekä saako se tuoreruoan lisäksi muuta ruokaa tai makupaloja.

Testiryhmän jäsenistä enemmistö piti pakkauskokoa sopivana, mutta kehitystoiveitakin tuli. ”Ruoan antamista auttaisi, jos pakkauksessa olisi avaamista helpottava lipare”, toivoi yksi. ”Ehkä myös pussit olisivat hyviä”, vinkkasi toinen vastaaja.

Pakkauksille sateli myös positiivista palautetta. ”Tuotetta on helppo käsitellä likaamatta joka paikkaa. Pakkaus on kätevä ottaa mukaan sekä annostella koiralle”, kuului yksi palautteista.

Suomalaista koiranruokaa lähikaupasta

Best-Inin tuotteet olivat tuttuja 66 %:lle vastaajista. 33 % tutustui suomalaisen koiranruokamerkin valikoimaan nyt ensimmäistä kertaa. Oman koiran ruokakupista löytyi tyypillisesti kuivaruokaa. Noin puolet vastaajista ilmoitti tarjoavansa koiralleen myös raakaruokaa. Tuoreruoka oli testiryhmäläisille uudempi tuttavuus.

Suosituimpia koiranruoan ostopaikkoja olivat lemmikkieläinkaupat sekä ruokakaupat. Best-Inin tuotteita myydään noin 1 700 lähikaupassa eri puolilla Suomea.

Kaikki Best-In-tuotteet valmistetaan Kuopiossa Kallaveden rannalla. Myös tämä seikka ilahdutti testiryhmän jäseniä. ”Oikein maistuva ruoka! Kotimaisuus yllätti positiivisesti!”, tiivisti yksi vastaajista. Best-Inin tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä, lisäksi liha on aina 100 % suomalaista.

Tutustu sarjan tuotteisiin!

*5/2020, N 11

herkku-kana

© 2024 Best-In Oy