EtusivuAjankohtaistaBest-In Kaura -testiryhmä: ”Näitä voi suositella ihan kaikille”
01.02.2020

Best-In Kaura -testiryhmä: ”Näitä voi suositella ihan kaikille”

Hellästi haudutettua suomalaista lihaa, kauraa ja kasviksia – Best-In Kaura -tuoreruokasarja on odotettu uutuus. Se on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille koirille. Katso, mitä testiryhmämme tuumi tuotteesta!

Best-In Kaura-Kalkkuna ja Best-In Kaura-Nauta jäävät meidän koirien ruokalistalle”, ”Kuppi tyhjeni pikavauhtia”, ”Tämän ruoan koira syö heti”, totesivat helmikuussa 2020 toteutetun Best-In Kaura -testiryhmän* vastaajat. Uusi tuoreruokasarja oli selvästi vastaajien mieleen, sillä 90 % kertoi aikovansa ostaa Best-In Kaura -tuoreruokaa koiralleen myös tulevaisuudessa. Loput vastanneista (10 %) pitivät ostamista mahdollisena. Testiryhmään osallistui erikokoisia ja -rotuisia koiria, niin vanhoja kuin nuoria.

Best-In Kaura -tuoreruoka herkkävatsaisille koirille

Best-In Kaura -tuoreruokasarja on kehitetty erityisesti herkkävatsaisten koirien tarpeisiin, joten testiryhmään haluttiin vatsallaan oireilevia koiria. Vastanneista 100 % raportoikin, että hänen koirallaan on herkkä vatsa. Muun muassa vehnän ja liian rasvaisten ruokien kerrottiin aiheuttavan oireita.

Vastanneista 90 % kertoi, että sarjan tuotteet sopivat herkkävatsaiselle koiralle. Näin he perustelivat kantaansa:

  • ”Tuotteet eivät aiheuttaneet vatsavaivoja”
  • ”Vatsa toimi hyvin ja ongelmia ei ollut. Myös korvat ja silmät pysyivät terveenä”
  • ”Meidän herkkävatsaisen mummelin maha voi ihan hyvin, vaikka maistelimme kaikkia makuja”
  • ”Koirani pyytää usein öisinkin pihalle, koska sen vatsa reagoi herkästi. Näiden tuotteiden kanssa tällaista ei tapahtunut”
  • ”Nämä sopivat herkkävatsaisille koirille. Ruoka maistui hyvin jopa nirsommallekin ja tuoksui hyvältä”

Best-In Kaura-Kalkkunasta selkeä suosikki

Best-In Kaura -sarjan tuotteet ovat hyvä valinta herkkävatsaisille koirille, sillä tuotteissa on käytetty vain yhtä eläinproteiinia kerrallaan – ainoa poikkeus on Best-In Kaura-Kalkkuna, jossa on liivatetta porsaasta rakennetta parantamassa. Tuotteet sisältävät 100 % suomalaista lihaa, kauraa ja kasviksia eivätkä lainkaan esimerkiksi vehnää. Makuvaihtoehtoja on kolme: kalkkuna, possu sekä nauta. Testiryhmän suosikiksi valikoitui Best-In Kaura-Kalkkuna, jonka 56 % kertoi maistuvan koiralleen parhaiten. Best-In Kaura-Nauta ja Best-In Kaura-Possu nousivat jaetulle kakkossijalle 22 %:lla äänistä.

Näin testiryhmän jäsenet kommentoivat suosikiksi noussutta Best-In Kaura-Kalkkuna -tuoreruokaa:

  • ”Kalkkunasta ei tullut mitään oireita”
  • ”Koirani on tottunut syömään kanaa, joten kalkkuna oli ehkä makuna tuttu”
  • ”Kaikki makuvaihtoehdot tekivät kauppansa, mutta jos yksi pitää valita, Kaura-Kalkkuna oli koirani suosikki”

”Kuppi tyhjeni nopeasti”

Sarjan tuotteet maistuivat koirille erinomaisesti (78 %), hyvin (11 %) tai neutraalisti (11 %). Osa vastaajista raportoi koiransa olleen uudesta ruoasta ihmeissään tai suhtautuneen siihen välinpitämättömästi, selkeä enemmistö kuitenkin kertoi koiransa syöneen ruoan aiempaa innokkaammin.

”Yleensä koirani käy vain haistelemassa ruokaa eikä syö heti – aina sille ei maistu myöhemminkään. Best-In Kaura -sarjan tuotteet koira söi heti”, kertoi yksi vastaajista. ”Ruoka maistui hyvin molemmille koirilleni. En edes ehtinyt kuvia ottamaan. Mummokoira tyhjensi kuppinsa nopeammin kuin 60 sekunnissa”, virnisti toinen. ”Best-In Kaura-Possu ja Kaura-Kalkkuna jäävät kyllä meidän koirien ruokalistalle”, hän lisäsi.

Pakkauskoko 500 g sopi monille

Best-In Kaura -tuoreruokaa myydään 500 gramman pakkauksessa. Viitteellinen annosteluohje on 20–60 grammaa/koiran elopainokilo. Annostelussa tulee huomioida muun muassa se, kuinka aktiivinen koira on, millainen lihaskunto sillä on sekä saako se tuoreruoan lisäksi muuta ruokaa tai makupaloja.

Osa vastaajista toivoi uudelleensuljettavaa pakkausta, isojen koirien tai useamman koiran omistajat kaipasivat isompaa pakkauskokoa, pienten koirien omistajat puolestaan pienempää. Testiryhmän jäsenistä 50 % piti 500 gramman pakkauskokoa sopivana.

Suomalaista koirien tuoreruokaa lähikaupasta

Osa testiryhmän jäsenistä tutustui koirien tuoreruokaan nyt ensimmäistä kertaa. Vastanneista jokainen tarjosi koiralleen kuivaruokaa, lisäksi noin puolet ruokki koiriaan myös tuoreruoalla sekä raakaruoalla. Suosituimpia koiranruoan ostopaikkoja olivat ruokakaupat ja lemmikkieläinkaupat.

Best-Inin tuotteita myydään noin 1 700 lähikaupassa eri puolilla Suomea. Vastanneista 66 % kertoi Best-Inin olleen tuttu jo ennen testiryhmään osallistumista, 33 % puolestaan tutustui suomalaiseen koiranruokamerkkiin vasta nyt.

Moni testiryhmäläisistä yllättyi positiivisesti Best-Inin suomalaisuudesta. Tuotteista jokaiselle on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä, lisäksi Best-In käyttää aina 100 % suomalaista lihaa. ”Kotimaisuus on parasta”, tiivisti yksi vastaajista. Lue lisää suomalaisesta Best-Inistä.

Tutustu sarjan tuotteisiin!

best-in-kaura-kalkkuna

 

*2/2020, N 9

© 2024 Best-In Oy