EtusivuAjankohtaista”Syödään kanaa”, tuumii pikkuinen Choco
15.04.2020

”Syödään kanaa”, tuumii pikkuinen Choco

Suomalainen koiranruoka on monen valinta, eikä suotta. Puhtaat, lähellä tuotetut raaka-aineet, kotimaisen valmistuksen tukeminen sekä helppo saatavuus saavat myös Chocon omistajan Iida Viljasen nappaamaan lähikaupasta ostoskärryynsä oman maan murkinaa.

Porilainen Choco on koira aivan omaa luokkaansa. Seurallinen, huomionkipeä, rapsutuksia rakastava, viisas ja leikkisä – sekä söpökin vielä! Tässä 5-vuotiaassa tarmopesässä on chihuahuaa, pekingeseä ja toyterrieriä. Choco on ehkä kooltaan pieni, mutta persoonaltaan suuri. Se haluaa aina osallistua ihan kaikkeen eikä tykkää jäädä yksin. Siksi Chocon omistaja Iida Viljanen ottaa koiransa usein mukaan työpaikalleen, muotokuvapiirustuksiin keskittyvään Iida Viljanen Art -yritykseensä.

Suosikkeina Best-In Herkku Kana ja Best-In suomalainen kananfile

Uudet ihmiset saavat Chocon varuilleen, mutta Iida on keksinyt ratkaisun.

– Tarjoan Chocolle Best-Inin tuotteita toimistollani päivittäin välipalana ja palkintona silloin, kun Choco oli rohkea uusien ihmisten seurassa. Tuoreruoista Chocon suosikki on Best-In Herkku Kana ja makupaloista Best-In suomalainen kananfile. Ne Choco syö nopeasti ja lisääkin olisi saatava, Iida nauraa.

”Suomalainen koiranruoka on hyvä valinta”

Choco on herkkävatsainen, joten sopivan koiranruoan etsiminen on aiheuttanut omistajalle päänvaivaa. Chocon ruokakuppiin annostellaan jatkossakin Best-In Herkku Kana -tuoreruokaa, sillä se ei saa Chocon vatsaa oireilemaan. Iidan mielestä suomalainen koiranruoka on muutenkin hyvä valinta.

– Koiranruoan suomalaisuus on tärkeää, sillä tuen mielelläni kotimaista tuotantoa. Siten pyrin varmistamaan, että tarjoamani ruoka on puhdasta ja terveellistä. Lisäksi tykkään siitä, että Best-Inin tuotteita saa lähikaupasta, Iida toteaa.

Choco vaikuttaa olevan samaa mieltä – ainakin heiluvasta hännästä päätellen.

best-in-herkku-kana

© 2024 Best-In Oy