EtusivuAjankohtaistaSuomalaisen koiranruoan valikoima kasvoi: Best-In Kana- ja Lohitattari nyt kaupoissa
01.09.2020

Suomalaisen koiranruoan valikoima kasvoi: Best-In Kana- ja Lohitattari nyt kaupoissa

Voiko ruokavaliolla tukea suoliston, ihon ja turkin hyvinvointia? Ehdottomasti kyllä. Uudet suomalaiset koirien tuoreruoat, Best-In Lohitattari ja Best-In Kanatattari, kehitettiin tukemaan parhaiden ystäviemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lähikauppojen kylmähyllyihin saapui syksyllä 2020 kaksi gluteenitonta uutuutta: runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sisältävä Best-In Lohitattari sekä suomalaisesta broilerin lihasta ja maksasta valmistettu Best-In Kanatattari. Molemmat uutuustuotteet sisältävät vain yhden eläinproteiinin lähteen sekä muun muassa tattaria, pellavarouhetta, puolukkaa ja nokkosta.

– Sarjan tuotteet kehitettiin aitoon tarpeeseen – markkinoille haluttiin laadukas, suomalainen vaihtoehto, joka palvelee erityisesti herkkävatsaisten tai ihollaan ja turkillaan oireilevien koirien tarpeita, toteaa Best-Inin tuotekehityspäällikkö Sanna Kumpulainen.

Eläinproteiinin rinnalla tattaria, pellavaa, puolukkaa ja nokkosta

Lohen tai kanan lisäksi Best-In-uutuudet sisältävät luontaisesti gluteenitonta tattaria, pellavarouhetta sekä Suomen luonnosta poimittua puolukkaa ja nokkosta. Kaikki raaka-aineet ovat tarkkaan harkittuja ja perusteltavissa.

– Tattari on luontaisesti gluteeniton kauran ja riisin sukulaiskasvi, joka sopii monille allergiaherkille koirille. Pellavassa on liukoista kuitua, musiinia, jolla on mahan ja suoliston limakalvoja suojaava vaikutus. Lisäksi pellava auttaa ylläpitämään ulosteen hyvää koostumusta stressin ja rasituksen aikana, Kumpulainen avaa ainesosia.

Luontaisten vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteenä toimii puolukka ja nokkonen.

– Puolukka sisältää runsaasti antioksidantteja, edistää virtsateiden, maksan, sapen ja vatsan toimintaa sekä edesauttaa raudan ja muiden kivennäisaineiden imeytymistä. Nokkosen on havaittu tukevan turkin ja ihon hyvinvointia sekä vähentävän silmien vuotoa, lisäksi nokkosella tiedetään olevan suoliston ja virtsateiden toimintakykyä ylläpitävä vaikutus. Lisäsimme myös vitamiini- ja kivennäisaineita tasapainottamaan ravintosisältöä, hän täydentää.

Best-In Lohitattari – turkin ja ihon hyvinvointiin

Tattari-sarjan molemmat tuotteet suunniteltiin tukemaan koirien hyvinvointia. Best-In Lohitattarissa pääpaino on turkin ja ihon hyvinvoinnissa, sillä tuote sisältää nokkosta sekä runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Ruoan pääraaka-aineena on 100 % tuore lohi.

– Lohesta koira saa laadukasta proteiinia, runsaasti välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sekä luontaisessa muodossa olevia kivennäis- ja hivenaineita, Kumpulainen kertoo.

Lohitattari sopii erinomaisesti aktiivisen, energiapitoista ravintoa tarvitsevan aikuisen koiran ruokintaan.

Best-In Kanatattari – perusaktiivisille aikuisille koirille

Sarjan toisen tuotteen, Best-In Kanatattarin, pääraaka-aineena on suomalainen broilerin liha ja sisäelimet. Tuotteen kanapitoisuus on 70 %.

– Broilerin liha on laadukasta, mietoa ja helposti sulavaa. Se sopii usein myös herkkävatsaisille koirille. Broilerin rasvahappokoostumus on hyvä ja se sisältääkin runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, Kumpulainen perustelee.

Best-In Kanatattari on oivallinen valinta perusaktiivisen aikuisen koiran ravinnoksi. Kuten muutkaan Best-In-tuoreruoat, sekään ei sisällä lainkaan säilöntä-, väri- tai lisäaineita. Helposti sulava ja herkullinen lopputulos on varmistettu lempeästi kypsyttämällä.

Lue Best-In Kanatattarista lisää »

Katso, mitä testiryhmä tuumi tuotteista! »

Saattaisit olla kiinnostunut myös Best-In Kaura-tuoreruoista »

Best-In-tuoreruokia myydään lähikaupoissa eri puolilla Suomea. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

kanatattari

© 2024 Best-In Oy