EtusivuAjankohtaistaKasvattaja Tuula Stenroosin koirat syövät suomalaista tuoreruokaa
01.01.2020

Kasvattaja Tuula Stenroosin koirat syövät suomalaista tuoreruokaa

Best-In-tuoreruoat ovat perhoskoiralauman valinta

Kasvattaja Tuula Stenroosin kuusi koiraa syövät suomalaisia Best-In-tuoreruokia. Syykin on selvä: Strenroos haluaa tarjota koirilleen kotiruokaa, joka täyttää kaikki ravitsemukselliset tarpeet.

Kun astuu sisään Varsinais-Suomessa Kalannissa asuvan perhoskoirakasvattaja Tuula Stenroosin kotiin, tietää saapuneensa oikeaan paikkaan. Vastassa on kuusi iloisesti häntää heiluttavaa koiraa: phalènet Timi (12) ja Touho (11), papillonit Lina (10), Vilma (7), Tuukka (4) ja Edna (1). Ne kaikki ovat syöneet Best-Inin tuoreruokia jo useamman vuoden ajan.

– Halusin antaa koirilleni nappuloiden sijaan märkäruokaa ilman lisäaineita. Valitsin Best-Inin tuoreruoat, sillä pakkausmerkinnät olivat selkeät ja myös suomalainen alkuperä vaikutti. Valikoima on laaja ja jokaiselle löytyy sopiva ruoka. Oikea tuote on helppo valita koirien aktiivisuustason perusteella. Touholla on herkkä iho ja sille löytyy erikoisempiakin lihavaihtoehtoja, kuten poro, Stenroos kertoo.

”Monta hyvää tuoreruokavaihtoehtoa”

Stenroosin koirien suosikkiruokia ovat erityisesti Best-In Kanapata, Best-In Kanahyytelö, Best-In Lihahyytelö, Best-In Porokiusaus, Best-In-risotot ja uusimpana herkkuna Best-In Mustin Maksalaatikko.

– Koirani tykkäävät Best-Inin tuoreruoasta todella paljon. Pidän ajatuksesta, että tarjoan koirilleni kotiruokaa, joka täyttää kaikki ravitsemukselliset tarpeet. Samalla vältyn itse ruoan valmistamiselta.

”Best-Inin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia”

Suomalaisuus merkitsee Stenroosille paljon. Best-Inin tuotteet valmistetaan Kuopiossa Kallaveden rannalla, lisäksi niissä käytetty liha on aina 100 % suomalaista.

– Kun valitsen kotimaista koiranruokaa, minun ei tarvitse huolehtia lisäaineista tai puhtaudesta. On iso etu, että ruoan voi tarvittaessa pakastaa. Siten se säilyy paremmin esimerkiksi pitkien automatkojen ajan.

– Tuen mielelläni suomalaista työtä. Best-Inin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Ja mikä tärkeintä, ruoka maistuu, turkit kiiltävät ja vatsat toimivat. Siksi meillä syödään Best-In-tuoreruokia, Stenroos kuvailee.

© 2024 Best-In Oy