EtusivuRuokintaoppaatBest-In-tuoreruoka

Best-In-tuoreruoka

Best-In-tuoreruoka on laadukasta suomalaista koiranruokaa, joka sisältää kaiken tarpeellisen eikä mitään ylimääräistä – melkoisen näppärää, eikö vain?  Tuoreruokamme  valmistetaan koiran hyvinvointia tukevista aineksista: liharaaka-aineet on aina 100 % suomalaista ja kasvikset ensiluokkaisia. Best-In-tuoreruoan säilyvyyden takaa hellävarainen kypsennys sekä säilytys jääkaapissa alle 6 asteessa.

Best-in-tuoreruoka on valmistettu tuoreesta lihasta ja kasviksista

Kaikki Best-In-tuotteet valmistetaan laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista. Tuoreruokiemme pohjana toimii aina 100 % suomalaiset liharaaka-aineet, joista koirasi saa laadukasta proteiinia ja rasvaa. Lisäksi tuotteiden reseptiikkaan kuuluu tuotteen mukaan värikkäitä kasviksia, sopiva hiilihydraatin ja kuidun lähde sekä vitamiinitäydennysseos. Tuoreet ja kotimaiset liharaaka-aineet meille toimittaa Atria ja HK. Kasvikset ovat mm. Apetitin ja sopimusmaanviljelijän tuottamia.

Puhtaat, laadukkaat ja ravinteikkaat raaka-aineet ovat hyvän koiranruoan edellytys. Hyvistä raaka-aineista kertoo myös tuoksu: Best-In-tuoreruoat tuoksuvat hyvälle, jopa meidän ihmisten nenään! Koiran herkkä hajuaisti rekisteröi laadun vielä tarkemmin. Kun keittiössä avataan ruokapakkaus, tietää kuono jo olohuoneessa, kuinka tuoretta ja herkullista evästä kuppiin on menossa.

Ravinto vaikuttaa olennaisesti koiran ihon ja turkin kuntoon sekä ruoansulatuskanavan toimintaan. Hyvin koostetulla ruokavaliolla tuet koirasi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kannattaa siis tutustua koirasi ruoan ainesosaluetteloon. Ainesosat merkitään suurimmasta pienimpään: jos tuotesisällön ensimmäinen aines on muuta kuin lihaa, kannattaa tutustua muihin vaihtoehtoihin. Toisinaan märkäruoat sisältävät myös eläinperäisiä sivutuotteita, sokeria tai keinotekoisia väri- ja lisäaineita, jotka eivät ole toivottuja raaka-aineita koiranruoassa.

5 syytä valita suomalainen Best-In-tuoreruoka:

  • Tuoreus: Best-In-tuoreruoka valmistetaan tuoreista ainesosista, ilman pitkiä valmistusprosesseja tai säilytysaikoja. Ruoka säilyy raikkaana jääkaapissa – aivan, kuten omatkin ruokasi.
  • Laatu: Best-Inin valinta on 100 % suomalaiset liharaaka-aineet. Liha on elintarviketasoista ja kasvikset ensiluokkaisia. Tutustu käyttämiimme raaka-aineisiin. ›
  • Ei turhia lisäaineita: Best-In-tuoreruoat eivät sisällä lainkaan keinotekoisia säilöntä-, väri- tai makuaineita.
  • Tiedät, mitä koirasi syö: avoimet ainesosaluettelot paljastavat, mistä tuotteemme on todella valmistettu. Tuotteemme eivät myöskään ole tietyn lihan makuisia, vaan ne valmistetaan puhtaasti tiettyä lihaa käyttäen – kerromme tämän myös avoimesti pakkauksessa.
  • Helppo saatavuus: Best-In-tuoreruokia myydään lähikaupoissa ympäri maan. Jos jokin tuotteistamme ei kuulu oman lähikauppasi valikoimaan, vinkkaathan kauppiaalle!

Tutustu Best-In-tuoreruokiin ja löydä oman koirasi uusi suosikkiruoka! ›

Lempeä kypsennys säilyttää Best-In-tuoreruokien maun ja ravintoaineet

Best-In-tuoreruoat valmistetaan lempeästi hauduttamalla. Hellä valmistusmenetelmä saattaa raaka-aineet helposti koiran ruoansulatuselimistön käsiteltävään muotoon. Samalla raaka-aineiden luonnolliset vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät optimaalisesti. Näin saadaan aikaiseksi helposti sulava, ravitseva ja herkullinen, ruokakupista miltei alta aikayksikön katoava koiranruoka. Makuasioista ei toki voi kiistellä, mutta tuoreus kulkee usein yhdessä maistuvuuden kanssa – ”Nam, tätä pitää saada lisää”, pohtinee paras ystäväsi päivällisensä jälkeen.

Tuoretta koiranruokaa jääkaapista

Me Best-Inillä haluamme tarjota suomalaisille koirille niiden hyvinvointia aidosti tukevaa ruokaa. Siksi Best-In-tuoreruoissa ei käytetä keinotekoisia lisä-, säilöntä-, väri- tai makuaineita. Tuotteet säilyvät avaamattomina jääkapissa alle 6 asteessa raikkaina ja maistuvina niiden parasta ennen -merkintään saakka. Avaamisen jälkeen tuotteet säilyvät jääkaapissa noin 1–2 päivää. Huomaathan, että tuoreruokamme sopivat myös pakastettavaksi – kokeile osana virikeruokailua esim. nuolumaton täytteenä!

Loogistahan se on – esimerkiksi lähikaupan kala- ja lihatiskit ovat kylmiä, jotta saat lautasellesi tuoretta ja raikasta ruokaa. Siksi myös kaikki Best-In-tuoreruoat myydään lemmikkituoteosaston jääkaapista. Kun valitset suomalaisen Best-In-tuoreruoan, tiedät tarjoavasi varmasti tuoretta, kuononmukaista ja hyvinvointia ylläpitävää ruokaa.

Best-In-tuoreruoka on herkullista täysravintoa koiralle

Mitä saadaan, kun 100 % suomalaisista liharaaka-aineista ja värikkäistä kasviksista valmistetaan koiran ruokinnan erikoistarpeet huomioivaa ruokaa? Vastaus on simppeli: herkullista, maistuvaa ja laadukasta täysravintoa.

Täysravinto täyttää koiran päivittäiset ravitsemukselliset tarpeet jokaisella aterialla: siinä on riittävästi proteiinia, rasvaa, kivennäisiä, vitamiineja ja kuituja. Täysravinto on eri juttu kuin täydennysravinto, joka on verrattavissa satunnaiseen herkutteluun tai muun ruoan osana syötävänä eväänä.

Valitse suomalainen koiranruoka: Best-In-tuoreruoka lähikaupasta

Best-In on valmistanut suomalaista koiranruokaa rakkaudella Savon sydämessä, Kuopiossa Kallaveden rannalla jo 1970-luvulta saakka. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki osoitukseksi suomalaisesta työstä. Se on iso juttu markkinoilla, joita hallitsevat kansainväliset jätit.

Valikoimamme kattaa runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin ruokinnallisiin tarpeisiin. Luomun ystäville suosittelemme Best-In Ekonaudan pataa, joka maistuu tiedostaville karvakuonoille.

Tutustu ainakin näihin Best-In-tuoreruokiin:

  • Best-In Porokiusauksen riistainen maku vie koiran hurmioon. Gluteeniton herkkuruoka sopii myös herkille!
  • Best-In Mustin Maksalaatikko: tutun kotiruoan maku, täysravinnon terveellisyys! Resepti on muokattu erityisesti koiran tarpeille sopivaksi – ilman suolaa, rusinoita ja sipulia.
  • Best-In Härkärisotto on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Best-In-tuoreruoista. Runsaasti kunnon naudanlihaa, vain niukasti rasvaa.
  • Best-In Mustin Murkina: Klassikkoruoka, joka lanseerattiin jo 1970-luvulla. Tuotetta on sittemmin päivitetty nykyaikaisten ravitsemussuositusten mukaiseksi. Teki tunnetuksi legendaarisen Best-In-rallin.
  • Best-In Lihahyytelö viettelee sekä koostumuksellaan että maullaan. Premium hyytelö, tuo arkiruoan kyydittäjä, sopii myös herkkusuun päivittäiseksi ravinnoksi.

Kätevällä hakutoiminnollamme pääset tutustumaan tarkemmin yksittäisiin ruokiin ja suodattamaan tuoreruoista omalle koirallesi sopivan vaihtoehdon. Tuotevalitsin helpottaa koiranruoan löytämistä myös allergiselle koiralle: nappaat vain sopimattomat ainesosat pois ja saat joukon tuotesuosituksia.

Mitä eroa on märkäruoalla, koiran säilykeruoalla ja Best-In tuoreruoalla?

Koiranruokahyllyllä menee helposti sormi suuhun – mistä sitä erottaisi, mikä on märkäruokaa, mikä tuoreruokaa ja mikä lämpimässä säilyvä säilyke? Joskus niitä kaikkia saatetaan myydä jääkaapissa, vaikka osa vaihtoehdoista säilyisi myös huoneenlämmössä.

Märkäruoaksi kutsutaan kosteaa koiranruokaa. Märkäruoka sisältää perinteisesti runsaasti nestettä, joka pahimmillaan sidotaan ruokaan mm. jauhoilla ja muilla sidosaineilla. Tällöin tuotesisällön ensimmäinen aines on aina vilja tai vesi.

Me olemme ajatelleet asiaa toisin. Perustamme tuotteemme aina tuoreisiin raaka-aineisiin, jotka sisältävät jo itsessään nestettä. Raaka-aineiden itsensä sisältämä neste ei kuitenkaan ole aina riittävä, jotta raaka-aineet saadaan sekoittumaan huolellisesti, tuotteet pakattua pakkauksiinsa ja kypsymään tasaisesti. Tästä syystä lisäämme tuotteeseen sopivan määrän nestettä.

Kokosimme tuoreruoan ja säilykkeen eroavaisuuksia alle:

Tuoreruoka Säilyke
Raaka-aineet >>Suomalainen >>Jäljitettävät liharaaka-aineet >>Antibioottivapaa kana >>Ei turhia antibiootteja (nauta, possu) >>EU/tuntematon alkuperä >>Raaka-aineiden alkuperän selvittäminen usein vaikeaa kuluttajalle
ValmistusKypsennyslämpötila 95 °C (pästörointi) >>Mieto kypsennys parantaa lihan sulavuutta koiran ruoansulatus elimistössä >>Lihan proteiini reagoi kypsennykseen ja sen rakenne muuttuu >>Sulavuus paranee Kypsennyslämpötila yli 100 °C >>Voimakas kypsennyt ja suuri paine heikentää sulavuutta verrattuna mietoon kypsennykseen >>Mm. viipymäaika ruuansulatuskanavassa lyhenee
Ainesosaluettelo Kaikki ainesosat kerrottu tuotepakkauksessaAinesosat yleensä vain ryhmänimillä
Säilytys Jääkaapissa Huoneenlämmössä
Säilyvyys 3 kk  (ei säilöntäaineita) Esim. 1-5 vuotta Usein lisätty natriumnitriittiä (E250)
Tuoksu Tuoksuu tuoreelta, kuin kotiuunissa kypsennetyltäSäilykkeen tuoksu

Aivan kuten muut märkäruoat, on Best-In-tuoreruokakin tuntumaltaan mehukasta. Laadukkaat ainekset ja poikkeuksellinen valmistusmenetelmä kuitenkin varmistavat, ettei mukaan tarvita keinotekoisia lisäaineita, kikkoja tai jippoja. Lempeän haudutuksen ansiosta Best-In-tuoreruoka kyllä säilyy mukavasti tarjoiluun asti – jääkaapissa. Sen sijaan koiran ruokakupista se katoaa ripeästi!

Katso asiantuntijan vinkit sopivan koiranruoan valintaan. ›

© 2024 Best-In Oy